Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /customers/a/5/7/meedom.com/httpd.www/socialefaerdigheder.php on line 13


Sociale Færdigheder
Tillid: Jeg har stor tillid til at mine kollegaer laver deres arbejde. Det er helt nødvendigt for at kunne samarbejde. Omvendt prøver jeg at ikke at komme udenom opgaver, tingene skulle nødigt falde ned mellem 2 stole. Jeg er serviceminded og hjælper meget gerne mine kollegaer og vores projektleder med andre opgaver; men jeg selvfølgelig opmærksom på, at jeg har en hovedopgave, som skal løses. Jeg må dog indrømme, at jeg godt kan have manglende tillid til personer som forsøger at sælge mig noget.

Opmærksomhed: Jeg har interesse for mine medmennesker, hvad det oplever og deres humør. Jeg har en medført evne til se og blive generet af fejl. Det har gjort mig godt egnet som tester.


Kommunikative evner: Jeg har stor respekt for andres viden og prøver og at lære så meget som muligt fra dem. Jeg har gode kommunikative evner. Lige fra en let uforpligtende smalltalk med projektets medarbejdere i frokostpausen til en mere kompliceret specialist samtale sammen med en udvikler. Smalltalk giver mening, når man skal åbne personer, man aldrig har mødt før. Det er herefter lettere at stille fag relevante spørgsmål. Jeg arbejder lige godt med unge, ældre, kvinder, mænd, medarbejdere fra Indien, Vietnam, Ukraine mv. bare de taler engelsk, tysk eller svensk. Årsagen til at jeg er god til at kommunikere skyldes, at jeg er god til at lytte, er humoristisk og at jeg er velorienteret om, hvad der sker rundt i verden og ikke kun i Danmark.

Socialt overskud: Jeg er en god teamspiller; men jeg kan faktisk rigtig godt lide at være den ensomme tiger, som man nogen gange kan føle sig som i sit arbejde som konsulent på timebetaling. Jeg er serviceminded og hjælper meget gerne mine kollegaer og vores projektleder med andre opgaver; men jeg selvfølgelig opmærksom på, at jeg har en hovedopgave, som skal løses.

Samarbejde: Jeg tror ikke, at enkeltpersoner kan løse noget i IT branchen i dag. Vi er nødt til at kunne samarbejde effektive teams og vi skal kunne påvirke virksomhedernes tekniske specialister, herunder de ansvarlige for driften for at testmiljøer mv. kan komme rigtigt på plads.

Diplomati: Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et ugentligt videomøde med SDC's svenske kunde og fik oparbejdet et særdeles godt forhold til kunden, ved altid at være godt forberedt før møderne og bla. fremsende ugentlige rapporter med status på defects. Det lykkedes mig også, at få vendt en oprindelig dårlig stemning fra en bestemt medarbejder overfor mig til at hun i stedet omtalte mig vidt og bredt i positive vendinger. Det var fordi jeg ignorerede hendes negative attitude og positivt modtog hendes input i f. m. en opgaveløsning og brugte det positivt, mens hun var på ferie. Hun var meget glad for kundens positive reaktion, da hun vendte tilbage.