Test Manager
Jeg har senest arbejdet som Test Manager / Test Koordinator i SDC for SCOB projektets e-faktura i perioden 1/9-2014 til 31/3-2015.

Jeg har udført følgende:
• Deltaget i ugentlige møder med Skandias projektledelse og test management, hvorunder vi har gennemgået defect status og backlog
• Skrevet ugentlige e-faktura statusopdateringer til Skandia
• Udarbejdet testplaner
• Planlagt, ledt og gennemført accept test sammen med Skandias testere og test management
• Koordineret arbejdsopgaver omkring rettelse af defects
• Opfølge og kvalitetssikre at de de er rettet og informere vores kunde

I det 14 år, hvor jeg har arbejdet som tester, har jeg i flere perioder, haft en rolle som testkoordinator, især hos Danske Spil.
Jeg har i øvrigt som tester stor erfaring med mange af de opgaver, som udføres af en test manager: testplan, testkoordination, defect management, rapportering og i mindre omfang test.

Jeg er en meget erfaren ISTQB certificeret tester. Det eneste jeg ikke har erfaring med er udvikling af en decideret teststategi.

Jeg har mangeårig erfaring som IPMA certificeret projektleder fra årene 1992 til 2000. Projektleder jobbet har mange sammenfald med test manager jobbet, heriblandt estimering, planlægning og uddelegering af opgaver.

Jeg startede min karriere som udvikler, og har derfor en meget god indsigt i både testere og udvikleres tankegang.

Jeg mener i øvrigt, at vi skal sikre at krav er testbare, at vi skal risikodække krav via testcases og at test team hurtigt skal have fremdrift, så det giver mening at Test Manager foretager sin daglige projektopdatering.